Η αγκαλιά του Κωνσταντίνου Αργυρού με το βαφτιστήρι του και το ζεϊμπέκικο του Σταμάτη Γονίδη
Showbiz

Η αγκαλιά του Κωνσταντίνου Αργυρού με το βαφτιστήρι του και το ζεϊμπέκικο του Σταμάτη Γονίδη

Ανεπανάληπτες στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Η νυχτερινή ζωή μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων δείχνει να ξαναβρίσκει τη ζωντάνια της με τον κόσμο να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες προκειμένου η διασκέδαση να κυλά σύμφωνα με τις προϋποθέσεις αφού πρέπει στην είσοδο να επιδεικνύουν είτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους, είτε το ράπιντ τεστ στο οποίο είχαν υποβληθεί είτε το πιστοποιητικό ότι είχαν νοσήσει το προηγούμενο διάστημα.

Έτσι και έγινε λοιπόν και στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο με τους πρωταγωνιστές, Σταμάτη Γονίδη και Χρήστο Μενιδιάτη να δίνουν το σύνθημα για μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ωραίες στιγμές με τον Κωνσταντίνο Αργυρό από τη μια να κρατά στην αγκαλιά του το βαφτιστήρι του, Μιχάλη, γιο του Χρήστου Μενιδιάτη και να τραγουδά μια από τις μεγάλες του επιτυχίες και από την άλλη τον Σταμάτη Γονίδη να χορεύει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο με την ερμηνεία του Στέλιου Διονυσίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved