Μονογιού – Τσακνής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι
Showbiz

Μονογιού – Τσακνής: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Η Άννα Μονογιού και το Διονύσης Τσακνής είναι από εκείνα τα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz που διατηρούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

Όσα χρόνια είναι μαζί οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες καθώς φροντίζουν να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά όμως έκαναν μια εξαίρεση αφού ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί σε θεατρική έξοδο. Το ζευγάρι απόλαυσε την παράσταση «Κάντω Τζαβέλλα - Έρωτας στα χρόνια της Επανάστασης» του Θανάση Σταυρόπουλου, στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια.

«Δεν θεωρούμε ότι η ζωή μας πρέπει να κρέμεται στα μανταλάκια», είχε πει ο τραγουδοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του. Στην ερώτηση αν είναι στα σχέδιά τους ένας γάμος, ο Διονύσης Τσακνής ήταν επίσης αποκαλυπτικός, λέγοντας πως δεν αποκλείει τίποτα αλλά απέκλεισε την πιθανότητα να είναι ο γάμος θρησκευτικός.

Η πρεμιέρα της παράστασης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 25 Ιουλίου.

Την εξαιρετική αυτή παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από το ζευγάρι, οι Μίμης και Λουκίλα Πλέσσα, ο Άγγελος Παπαδημητρίου, οι Γιώργος και Μαργαρίτα Τσούκαλη και πολλοί ακόμη.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved