Μουζουράκης – Βαρελά: Όπως δεν τους έχεις ξαναδεί! Με ερωτική διάθεση μέσα στη θάλασσα
Showbiz

Μουζουράκης – Βαρελά: Όπως δεν τους έχεις ξαναδεί! Με ερωτική διάθεση μέσα στη θάλασσα

Μετά τις μίνι διακοπές τους στη Χαλκιδική ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά στην Πάρο και σίγουρα έτσι δεν τους έχεις ξαναδεί!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε φουλ ερωτικές στιγμές μέσα στη θάλασσα.

Τόσο ο Πάνος Μουζουράκης όσο και η σύντροφός τους έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους όσο τίποτα ενώ είναι η πρώτη φορά που τους είδαμε να ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που έγιναν μάρτυρες ενός δυνατού έρωτα.

Το ζευγάρι, όσο και αν προσπάθησε στις αρχές του έρωτά του να κρατήσει μυστική τη σχέση του, δεν τα κατάφερε και πλέον απαθανατίζεται και στις πιο ερωτικές τους στιγμές.

Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες βγήκαν σύντομα στη δημοσιότητα, με τον γνωστό καλλιτέχνη να αποφεύγει τις δηλώσεις που είχαν να κάνουν με την προσωπική του ζωή.

Από τότε όμως πέρασε αρκετός καιρός και πλέον οι δυο τους δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί με τα όσα διαβάζουν και ακούνε στα media για τον έρωτά τους. Και κυρίως αφιερώνουν χρόνο στη σχέση τους, περνώντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί με το φετινό καλοκαίρι να είναι για εκείνους άκρως ερωτικό.

Δες τους στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved