Κομνηνού: H έκπληξη στη νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη μετά το γάμο και οι φωτό από τη βόλτα τους στη Σύρο
Showbiz

Κομνηνού: H έκπληξη στη νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη μετά το γάμο και οι φωτό από τη βόλτα τους στη Σύρο

Νύφη και πεθερά διατηρούν άψογες σχέσεις και πώς όχι αφού η Δανάη Μιχαλάκη είναι το κορίτσι που κάνει ευτυχισμένο τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από μερικές ημέρες στο γραφικό Κυκλαδίτικο νησί της Σύρου, τόπο καταγωγής της πανέμορφης ηθοποιού.

Μετά από εκείνη την υπέροχη μέρα όμως το ζευγάρι παρέα με την Φιλαρέτη Κομνηνού και μερικούς συγγενείς ακόμη, απαθανατίστηκαν σε γνωστό café του νησιού να απολαμβάνουν τον καφέ τους λίγο πριν αναχωρήσουν από το νησί.

Οι δυο γυναίκες έδειχναν να απολαμβάνουν όσο τίποτα αυτές τις στιγμές ενώ παρατηρήσαμε στις φωτογραφίες την έκπληξη της ηθοποιού στη νύφη της.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους είδαμε τη Φιλαρέτη Κομνηνού να φορά στη Δανάη Μιχαλάκη ένα υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Ο γάμος τους έγινε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών.

Η νύφη φόρεσε ένα λευκό νυφικό με διακριτικά κοσμήματα και συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, έφτασε στις 18:40 το Σάββατο 7 Αυγούστου στο γραφικό χωριό της Ποσειδωνίας.

Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη και αυτή η ημέρα θα συμβολίζει τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου για πάντα!

Δες τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved