Γιώργος Κακοσαίος: Στο θέατρο Άλσος με ξανθιά καλλονή – Ερωτευμένος ο γιος του Πλούταρχου;
Showbiz

Γιώργος Κακοσαίος: Στο θέατρο Άλσος με ξανθιά καλλονή – Ερωτευμένος ο γιος του Πλούταρχου;

Μια υπέροχη βραδιά με εντυπωσιακή συνοδό απόλαυσε ο Γιώργος Κακοσαίος στο θέατρο Άλσος.

Ο ταλαντούχος γιος του Γιάννη Πλούταρχου διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του καθώς τόσο τα επαγγελματικά του όσο και προσωπικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Έτσι τουλάχιστον μπορούμε να διαπιστώσουμε βλέποντας τις πρόσφατες φωτογραφίες του.

Λεπτομέρειες για τη σχέση που συνδέει τον νεαρό τραγουδιστή με την εντυπωσιακή συνοδό του, η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε, ωστόσο φαίνεται πως ο ένας περνά υπέροχα στο πλευρό του άλλου.

Αυτό το διάστημα ο νεαρός απολαμβάνει την επιτυχία του.

«Πήρα την απόφαση όταν άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια και πήρα καλές κριτικές. Τότε το μυαλό μου άρχισε να διχάζεται. Τους γονείς μου τους μάζεψα μια μέρα στην τραπεζαρία, τους το είπα και έπαθαν σοκ. Η μητέρα μου μου έλεγε για προτάσεις από ομάδες και μήπως να κάνω παράλληλα και τα δύο, αλλά εγώ είπα ότι θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι 100%.

Ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει σύγκριση με τον πατέρα μου, δεν φοβήθηκα. Παλεύω όπως όλοι σε αυτόν τον χώρο, όπως όλοι και φαντάζομαι ότι ο χρόνος θα δείξει. Με τον πατέρα μου ερχόμαστε συνεχώς σε ρήξη για διάφορα τραγούδια. Αν δεν είχα την τύχη να είναι ο Γιάννης Πλούταρχος πατέρας μου, σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιο talent show να δείξω τη δουλειά μου», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ίδιος.

Δες φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό του με την ξανθιά καλλονή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved