Εύη Αδάμ: Καρέ καρέ η ελεύθερη πτώση της με αλεξίπτωτο (Photos)
Showbiz

Εύη Αδάμ: Καρέ καρέ η ελεύθερη πτώση της με αλεξίπτωτο (Photos)

Η Εύη Αδάμ «πετάει» στα σύννεφα!

H Εύη Αδάμ τολμά και κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στην Κωπαΐδα.

Είναι λάτρης της αδρεναλίνης και των extreme sports και ο φωτογραφικός μας φακός την τσάκωσε να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

« Η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο είναι το πιο ωραίο άθλημα στο κόσμο. Πραγματικά, η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο είναι πολύ ασφαλές άθλημα. Δεν θα ρίσκαρα να κάνω κάτι το οποίο θα είχε κίνδυνο στη ζωή μου, μιας και είμαι μητέρα» είχε πει το πρώην μοντέλο!

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για το πως είχε έρθει σε επαφή με το συγκεκριμένο άθλημα: «Τυχαία, σε μια φωτογράφηση που γινόταν σ' ένα εστιατόριο, όπου στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν μια παρέα αθλητών και αρχίσαμε να συζητάμε.

Ένας από αυτούς μου έδειξε σε βίντεο τα άλματα που έκανε στον αέρα. Μου πρότεινε να πάω να κάνω ένα μάθημα το οποίο είναι όταν δεν ξέρεις να βάλεις μόνος το αλεξίπτωτο, σε δένει πάνω του ένας εκπαιδευτής, ο οποίος έχει πιο μεγάλο αλεξίπτωτο και πηδάνε και δύο μαζί στο κενό. Έρχεται πολύς κόσμος και το κάνει, δεν χρειάζεται να κάνεις ούτε μαθήματα ούτε δικό σου αλεξίπτωτο να φορέσεις.»

Τέλος να σας αναφέρουμε ότι Εύη Αδάμ έχει κάνει μαθήματα ελεύθερης πτώσης το 2015 και πήρε την άδεια A.F.F (Accelerated freefall).

Δείτε στην gallery στιγμιότυπα από την ετοιμασία της για ελεύθερη πτώση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved