Μετά την πρόταση γάμου για βουτιές στη Βουλιαγμένη!
Showbiz

Μετά την πρόταση γάμου για βουτιές στη Βουλιαγμένη!

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στο πλευρό της Αντελίνας και του Χάρη και για εκείνη είναι ίσως η πιο σημαντική χρονιά αφού πρόσφατα ανακοίνωσε πως παντρεύεται!

Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά και τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη!

Πριν από ένα μήνα περίπου ο ποδοσφαιριστής έκανε επίσημη πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια κα μάλιστα με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Πάνω σε γιοτ, ένα drone έφερε τις βέρες, κόκκινα λουλούδια παντού και ένα "Marry me" γραμμένο στην πλώρη του υπερπολυτελούς σκάφους.

«Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ένα παιδί που δεν μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις.

Είναι λίγο τρελός με αυτά. Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Μετά την πρόταση το ζευγάρι παρέμεινε στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο γέμισαν την καθημερινότητά τους με όμορφες βόλτες και βουτιές σε κοντινούς προορισμούς.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στη Βουλιαγμένη να κάνουν το μπάνιο τους με τη Μαρία Αντώνα να «κλέβει» τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της.

Δες φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved