Survivor: Ρουμελιώτη – Κατσούλης: Συνεχίζουν τις διακοπές τους – Νέες φωτογραφίες από τη Ρόδο
Showbiz

Survivor: Ρουμελιώτη – Κατσούλης: Συνεχίζουν τις διακοπές τους – Νέες φωτογραφίες από τη Ρόδο

Survivor: Έφυγαν, γύρισαν και ξαναέφυγαν.

Μετά τον Άγιο Δομινίκο το ζευγάρι περνά ένα μοναδικό καλοκαίρι με όλες τις ανέσεις. Βουτιές, βραδινές εξόδους, φαγητό και πάνω από όλα με διάθεση έρωτα γιατί τα είπαμε «χωρίο που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη να απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του στη Ρόδο. Ευδιάθετοι, χαλαροί και μαυρισμένοι έκαναν το μπάνιο τους ενώ το κλίμα ήταν ευχάριστο!

«Εκτός από το ότι είναι κούκλα, αγαπώ τον αυθορμητισμό της, το ότι είναι αληθινή σε ό,τι κι αν αντιμετωπίζει. Δεν λογαριάζει ποιον έχει απέναντι της, αν πιστεύει κάτι θα το πει. Επίσης, παρόλο που η ίδια θεωρεί πως δεν την ακούω γιατί συνήθως μου βγαίνει μια πρώτη αντίδραση, πάντα σκέφτομαι αυτά που μου λέει και καταλήγω να τα κάνω», έχει ο Σάκης για τη Μαριαλένα με την ίδια να λέει ότι αγαπάει το μυαλό του.

«Το μυαλό του, είναι πανέξυπνος και πολυμήχανος, και τον τρόπο που μιλά, έχει ωραίο, ευθύ λόγο. Μερικές φορές λέει τα λόγια για αυτά που έχω στο μυαλό μου και δεν μπορώ να εκφράσω. Να ξέρετε όμως πως όταν τον γνώρισα, δεν ήταν τόσο ωραίος, με άκουσε σε κάποια πράγματα και ομόρφυνε τόσο!».

Δες τους μαζί στη Ρόδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved