Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αφιερώσεις των θαυμαστών του στο σημείο του δυστυχήματος!
Showbiz

Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αφιερώσεις των θαυμαστών του στο σημείο του δυστυχήματος!

Mad Clip: Βαρύ πένθος έχει "σκεπάσει" τις καρδιές των θαυμαστών του γνωστού τράπερ μετά τον ξαφνικό χαμό του σε τροχαίο δυστύχημα χθες (2/9) τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

Ο 34χρονος καλλιτέχνης που επέστρεφε από γαμήλια δεξίωση, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και έπεσε αρχικά σε κολώνα της ΔΕΗ και ύστερα σε ένα δέντρο.

Σχεδόν δύο χιλιάδες άτομα, φίλοι και θαυμαστές του καλλιτέχνη, μετέβησαν το βράδυ της Πέμπτης με τα αυτοκίνητά τους στο σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο με τον τράπερ Mad Clip.

Όλοι κρατούσαν από ένα λουλούδι για να το αφήσουν στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης.

Άλλοι είχαν γράψει ένα σημείωμα για να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο ενώ κάποιος σημάδεψε το δέντρο όπου προσέκρουσε η Porsche του τραγουδιστή την ημερομηνία που προφανώς θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους.

Ένα μεγάλο "γιατί" κυβερνούσε το μυαλό όλων που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγωδία που συνέβη από τη μία στιγμή στην άλλη.

Λάτρης της ταχύτητας, ο Mad Clip γυρνώντας από το γαμήλιο γλέντι των φίλων του -νύφη ήταν η Λία Παπαδοπούλου η οποία εργάζεται στις Δημόσιες Σχέσεις της εταιρίας Panik Records όπου ανήκε δισκογραφικά ο γνωστός τράπερ- έτρεχε αρκετά όταν χρειάστηκε να πάρει μία δεξιά στροφή. Μόνο που δεν τα κατάφερε παρά το γεγονός ότι ο ίδιος, όπως όλα δείχνουν, πάτησε με δύναμη φρένο στο σημείο. Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να συγκρουστεί με την κολώνα της ΔΕΗ στην οποία κατέληξε και ύστερα να σταματήσει την πορεία του στο δέντρο.

H κηδεία του Mad Clip θα γίνει τη Δευτέρα 6/9.

Δείτε στιγμιότυπα από τον τόπο του δυστυχήματος όπου τα μηνύματα των θαυμαστών του ραγίζουν καρδιές:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved