Κηδεία Mad Clip: Συγκλονισμένοι οι επώνυμοι «αποχαιρετούν» τον Έλληνα τράπερ
Showbiz

Κηδεία Mad Clip: Συγκλονισμένοι οι επώνυμοι «αποχαιρετούν» τον Έλληνα τράπερ

Κηδεία Mad Clip: Το τελευταίο αντίο στον 34 τράπερ, Mad Clip λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες.

Οι επώνυμοι φίλοι του Έλληνα τράπερ τον «αποχαιρετούν» με δάκρυα στα μάτια και μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο Mad Clip έχει φύγει από τη ζωή. Ντυμένοι στα μαύρα και κρατώντας ένα λουλούδι τιμούν τον καλλιτέχνη και τον συνοδεύουν την «τελευταία» του κατοικία.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον Ιερό Ναό, η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας και λίγο αργότερα, σχεδόν ταυτόχρονα με την οικογένεια έφτασε η Ελένη Φουρέιρα, που λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του τράπερ είχαν τραγουδήσει μαζί στο γάμο κοινών τους φίλων. Συντετριμένος και ο τράπερ και στενός φίλος του Mad Clip, Light.

Η εξόδιος ακολουθία του Mad Clip μεταδίδεται ζωντανά από την Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου μέσα από το επίσημο κανάλι του ναού στο Youtube.

Το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλου προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο κοντινού του ζευγαριού και συγκεκριμένα της μάνατζέρ του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved