Ναταλία Δραγούμη: Η έξοδος με την κόρη της και το απίθανο στιλ–Η Κλειώ Ρόμπερτς είναι σκέτη καλλονή
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: Η έξοδος με την κόρη της και το απίθανο στιλ–Η Κλειώ Ρόμπερτς είναι σκέτη καλλονή

Σκέτη καλλονή η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη, Κλειώ Ρόμπερτς.

Μαμά και κόρη απόλαυσαν μια ιδιαίτερη βραδιά στο Πολεμικό μουσείο με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ειρήνης με εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν συναυλίες, απαγγελίες και performance.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό και παρουσιάστρια συντροφιά με την κόρη της, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα. Η Κλειώ Ρόμπερτς στα 18 της χρόνια ξεπερνά τόσο σε ύψος όσο και σε στιλ την υπέροχη μαμά της.

Για την ομοιότητα τι να πει κανείς; Μαμά και κόρη είναι ολόιδιες. Η Ναταλία Δραγούμη για αυτή την βραδιά επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα σε σκούρα απόχρωση με μοτίβα ενώ η Κλειώ ένα υπέροχο σατέν midi φόρεμα σε αέρινη γραμμή.

Η Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς και πλειάδα καλλιτεχνών απήγγειλαν ποιήματα, συγγραφέων παγκοσμίου βεληνεκούς με φόντο τα πολεμικά αεροπλάνα του μουσείου.

Ένωσαν τις φωνές τους μέσα από τις τέχνες τους και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, οραματιζόμενοι την αγάπη και την αλληλεγγύη της ανθρωπότητας, που είναι και ο μόνος δρόμος για να φτάσει στην εναρμόνιση της με την φύση και τελικώς στην πολυπόθητη Ειρήνη.

Δες τις μαζί στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved