Σωτήρης Κοντιζάς: Σπάνια εμφάνιση με τον κούκλο αδερφό του, Κοσμά – Απίστευτη ομοιότητα
Showbiz

Σωτήρης Κοντιζάς: Σπάνια εμφάνιση με τον κούκλο αδερφό του, Κοσμά – Απίστευτη ομοιότητα

Είναι μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του Σωτήρη Κοντιζά με τον ολόιδιο αδερφό του, Κοσμά και την περιμέναμε πώς και πώς.

Οι δυο τους βρέθηκαν Θέατρο Παλλάς, οπού και παρακολουθήσαν την επίσημη προβολή της ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die».

Ο Κοσμάς Κοντιζάς είναι ο μικρότερος αδελφός του σεφ και έχει ακολουθήσει μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση επαγγελματικά από τον διάσημο αδελφό του.

Η μόνη φορά που ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αναφερθεί στον αδελφό του ήταν πριν από καιρό σε συνέντευξή του για τον οποίο είχε αποκαλύψει:
«Έχω ακόμη έναν μικρότερο αδερφό που δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική. Ασχολείται με τους υπολογιστές. Παρόλα αυτά φτιάχνει ένα φανταστικό σουφλέ σοκολάτας».

Ο Κοσμάς δεν έχει και δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τη δημοσιότητα και παρ' όλο που έχει σελίδα στο instagram, την έχει κλειδωμένη για να διαφυλάσσει τις προσωπικές του στιγμές μακριά από τα εκτυφλωτικά φώτα στα οποία κινείται ο αδελφός του.

Φυσικά, ως αδέλφια έχουν ζήσει τα ίδια παιδικά χρόνια, μοιράζοντας τη ζωή τους ανάμεσα στις δυο πατρίδες τους, την Ελλάδα, λόγω του πατέρα τους και την Ιαπωνία, από την πλευρά της μητέρας τους.

Δες τους μαζί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved