Λούκας Γιώρκας: Ποια Κοκκίνου; Είναι ερωτευμένος και έκανε την πρώτη βραδινή έξοδο με το κορίτσι του
Showbiz

Λούκας Γιώρκας: Ποια Κοκκίνου; Είναι ερωτευμένος και έκανε την πρώτη βραδινή έξοδο με το κορίτσι του

Ο Λούκας Γιώρκας μάλλον γελούσε με τις φήμες που είχαν αρχίσει να ακούγονται στις αρχές του καλοκαιριού και τον ήθελαν ζευγάρι με την Έλλη Κοκκίνου. 

Αφορμή γι' αυτές τις φήμες στάθηκε η συνεργασία των δύο τραγουδιστών στην Κύπρο σε νυχτερινό κέντρο. Πολύ μακριά από την αλήθεια όμως βρίσκονται αυτές οι φήμες αφού ο τραγουδιστής είναι εδώ και πολύ καιρό ερωτευμένος με μία νεαρή κοπέλα, η οποία τυγχάνει να είναι και μία κούκλα.

Όταν είχε ερωτηθεί ο Λούκας για τις παραπάνω φήμες, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Με την Έλλη είμαστε καλοί συνεργάτες, γελάμε, περνάμε ωραία και μετά το βράδυ ο καθένας επιστρέφει στο σπίτι του και στην προσωπική του ζωή. Μπορώ να πω, όμως, ότι είναι από τις πιο όμορφες συνεργασίες που είχα κι ας είναι ακόμα στην αρχή».

Στην ίδια συνέντευξη ο τραγουδιστής δεν είχε κρύψει ότι ήταν πραγματικά ερωτευμένος καθώς σε ανάλογη ερώτηση απάντησε: «Είμαι ένας τύπος που χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Κι όταν λέω έρωτα, γοητεύομαι από πολλά πράγματα, οπότε, ναι, δηλώνω ερωτευμένος! Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα».

Μπορεί να είχε απαντήσει τότε με... γενικόλογα όμως προσφάτως, ο φωτογραφικός φακός έγινε μάρτυρας της πρώτης δημόσιας εμφάνισης του τραγουδιστή με τη νέα του αγαπημένη. Το όνομά της Βασιλική και η ίδια πολύ όμορφη και μόνιμα χαμογελαστή. Το ζευγάρι έκανε βραδινή έξοδο στο θέατρο Άλσος και έδειξε να απολαμβάνει την κάθε του στιγμή εκεί ενώ δεν απέφυγε τις κάμερες και τους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved