Ορφέας Αυγουστίδης: Στο Ηρώδειο με την κούκλα σύντροφό του – Το απίθανο στιλ του ζευγαριού
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Στο Ηρώδειο με την κούκλα σύντροφό του – Το απίθανο στιλ του ζευγαριού

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης και πώς όχι αφού από τη μια ο ήρωας του, Αστέρης στο Σασμό σημειώνει τεράστια επιτυχία και από την άλλη ο ερχομός του γιου του, ήρθε και άλλαξε όλη του τη ζωή.

Αυτό το διάστημα τον παρακολουθούμε σε μια από τις πιο εξαιρετικές σειρές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια ενώ παράλληλα ετοιμάζει την παράσταση του. Όσο για την οικογενειακή του ευτυχία; Δεν περιγράφεται και αυτό φαίνεται ακόμη και στο πρόσωπό του με μια ματιά.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο Ηρώδειο παρέα με την κούκλα σύντροφό του, Γεωργία. Τόσο εκείνη όσο και ο ηθοποιός έλαμπαν ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το τέλειο στιλ τους, casual και ταιριαστοί.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω.

Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων», ήταν τα πρώτα λόγια του ηθοποιού όταν για πρώτη φορά κράτησε αγκαλιά τον γιο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved