Τόνι Σφήνος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του – Το τέλειο σύνολο και η χρηστική ζώνη
Showbiz

Τόνι Σφήνος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του – Το τέλειο σύνολο και η χρηστική ζώνη

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Τόνι Σφήνο και την γοητευτική σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να απολαμβάνει την συναυλία του Γιάννη Πάριου στο θέατρο Άλσος και όπως ήταν φυσικό μαγνήτισαν τα βλέμματα καθώς η σύζυγός του είναι άκρως εντυπωσιακή και στιλάτη.

Για την έξοδό της αυτή επέλεξε ένα κοστούμι σε βαθιά γκρι απόχρωση με μια απίθανη λευκή ζώνη, η οποία είναι και χρηστική καθώς λειτουργεί και ως τσαντάκι μέσης.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2016 στις Σπέτσες και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Επίσης, είναι από τις σπάνιες φορές που θα δεις τον Τόνι Σφήνο χωρίς μεταμφίεση!

Όσο για τον λόγο που δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις;

«Γιατί πάντα με αντιμετώπιζαν θέλοντας να μάθουν άλλα πράγματα, να εισβάλουν στον ιδιωτικό μου χώρο, στην προσωπική μου ζωή, κάτι που δεν ήθελα. Μου άρεσε γιατί είναι και λίγο μάρκετινγκ, πολιτική να κρατάς ένα χαμηλό προφίλ. Να κρατάς ένα μυστικό και όλοι να διερωτώνται και να ψάχνονται «Τι γίνεται μ' αυτόν;». Αυτό είναι κάτι που μου έκανε καλό. Πλέον έχουν καταλάβει τι εστί Τόνυ και μπορώ να βγαίνω ευθέως και να τους μιλάω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved