Χατζίδου - Παύλου: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και το τέλειο αθλητικό σύνολο της Μελίτας
Showbiz

Χατζίδου - Παύλου: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και το τέλειο αθλητικό σύνολο της Μελίτας

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απόλαυσαν την βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας έχοντας μαζί τους και την κόρη τους Μελίτα-Δήμητρα, η οποία με το τέλειο αθλητικό της σύνολο "έκλεψε" τις εντυπώσεις. 

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και καθημερινά μέσα από τα social media δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Η αρχή της σχέσης τους έγινε το 2018, όταν ερωτεύτηκαν τρελά, με τους δυο τους να δημιουργούν οικογένεια σε μικρό χρονικό διάστημα αφού ένα χρόνο αργότερα η τραγουδίστρια έφερε στο κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου αρχές Σεπτέμβρη του 2021 και την ίδια μέρα βάφτισαν και την κόρη τους Μελίτα-Δήμητρα.

Τόσο η Ελένη Χατζίδου όσο και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν σαν προτεραιότητά την κόρη τους και φροντίζουν με κάθε τρόπο να της αφιερώνουν αρκετό χρόνο, θέλοντας να ζήσουν τις σημαντικές στιγμή από τη ζωή της.



Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι μαζί με την κόρη του να περπατούν στην Ερμού, ενώ στη συνέχεια έκαναν και τα ψώνια τους.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved