Αϊβάζης-Μπένετ: Η δυνατή φιλία του Έλληνα ηθοποιού με τον Χολιγουντιανό Σπάρτακο
Showbiz

Αϊβάζης-Μπένετ: Η δυνατή φιλία του Έλληνα ηθοποιού με τον Χολιγουντιανό Σπάρτακο

Ο Γιάννης Αϊβαζης και ο Manu Bennett δημιούργησαν μία δυνατή φιλία μέσα από τα γυρίσματα της ταινίας «Πέντε 5».

Ο Γιάννης Αϊβαζης και ο Manu Bennett γνωρίστηκαν μέσα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Πέντε 5», μία παραγωγή σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσικάρα.

Συγκεκριμένα, το «Πέντε 5» είναι ένα ιστορικό δράμα που αναδεικνύει το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 1821, και την Ελληνική Επανάσταση στη Θράκη. Την ίδια στιγμή επικεντρώνεται στους ήρωες εκείνης της περιόδου και στους 5 Νεομάρτυρες του νησιού. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Γιάννη Αϊβάζη που θα υποδυθεί τον Ainitis και τον Manu Bennett που θα υποδυθεί τον Arran.

Ο Γιάννης Αϊβαζης πριν λίγο καιρό είχε ποστάρει στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που απεικονίζεται με τον Manu Bennett και είχε γράψει: «Καλώς ήρθες φίλε μου, ευγνώμων που θα δουλέψουμε μαζί».

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, γνωστός από τη συμμετοχή του στην παραγωγή όπως Spartacus βρέθηκε στην Ελλάδα και γιόρτασε τα γενέθλια του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Manu Bennett, έκλεισε τα 52 του χρόνια έχοντας δίπλα του καλούς του φίλους και μεταξύ άλλων, εκεί ήταν οι Ματθίλδη Μαγγίρα, Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβαζης.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved