Πέτρος Λαγούτης: Bόλτα με τη μηχανή με τον γιο του, Δημήτρη! Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: Bόλτα με τη μηχανή με τον γιο του, Δημήτρη! Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι για τους δύο γιους τους, Γιώργο και Δημήτρη. 

Οι δύο ηθοποιοί μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, όμως πρώτο μέλημά τους, από την πρώτη στιγμή που πήραν μία τέτοια απόφαση, ήταν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και απ' ό,τι φαίνεται τα κατάφεραν περίφημα.

Πλέον, ο Γιώργος, ο μεγαλύτερος, προσανατολίζεται επαγγελματικά προς τον καλλιτεχνικό χώρο μιας και έχει πρότυπο και τους δύο του γονείς.

Κάτι που βρίσκει σύμφωνους τόσο τον Πέτρο Λαγούτη όσο και τη μητέρα του Μυρτώ Αλικάκη. Μάλιστα, ο ηθοποιός προσφάτως χαριτολογώντας σε συνέντευξή του είχε πει πως μπορεί σύντομα να βλέπουμε Λαγούτη εις διπλούν στην τηλεόραση αν τελικά ο γιος του τα καταφέρει.

Όσο για τον μικρό Δημήτρη που πλέον είναι 15 ετών, λατρεύει και εκείνος το θέατρο αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα με τι πρόκειται να ασχοληθεί στο μέλλον. Το σίγουρο είναι πως μοιάζει καταπληκτικά, σαν να ήταν δύο σταγόνες νερό, με τον πατέρα του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πατέρα και γιο προ ημερών στο Κολωνάκι, με τη μηχανή του μπαμπά και έδειχναν και οι δύο σε πολύ καλή διάθεση.

Δείτε τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved