Γκαλένα Βελίκοβα: Μιλά για πρώτη φορά για την απουσία της από τον φετινό κύκλο του DWTS
Showbiz

Γκαλένα Βελίκοβα: Μιλά για πρώτη φορά για την απουσία της από τον φετινό κύκλο του DWTS

Γκαλένα Βελίκοβα: Κάτι που την είχαμε συνηθίσει, κάτι που μας λείπει από τον φετινό κύκλο του Dancing with the stars, που μόνο ανατροπές έχει, μετά και από τον ρόλο έκπληξη της Βίκυ Καγιά, που έχει αναλάβει την παρουσίαση.

Εδώ και λίγο καιρό, το Dancing with the stars έχει επιστρέψει στους δέκτες μας, με έναν και μοναδικό στόχο: να κάνει τα βράδια της Κυριακής μας γεμάτα χορό, κέφι και μουσική.

Στην φετινή σεζόν του φαντασμαγορικού σόου είδαμε πολλές εκλπήξεις και σίγουρα μας περιμένουν και άλλες πολλές, με την Βίκυ Καγιά να έχει αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης. Η ίδια είχε δηλώσει από την αρχή αρκετά ενθουσιασμένη σχετικά με όλο αυτό το νέο ξεκίνημα, αφού αποφάσισε να αποχωρήσει απο το Greece's Next Top Model και να προχωρήσει με αυτήν την πρόταση.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι μας λείπει μια παρουσία, χαρακτηριστική του φαντασμαγορικού show χωρού. Η Γκαλένα Βελίκοβα, αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι του Dnacing with the stars, αφού επί σειρά ετών κατείχε μια δική της θέση στην κριτική επιτροπή.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι μας λείπει μια παρουσία, χαρακτηριστική του φαντασμαγορικού show χωρού. Η Γκαλένα Βελίκοβα, αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι του Dnacing with the stars, v-cfiripoxa90p-sf

Η Γκαλένα Βελίκοβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Γκουντ και μίλησε για όλους και για όλα στην Νάταλι Κακκαβά και στον Γρηγόρη Γκουντάρα. Ρωτήθηκε επίσης για την απουσία της απο τον φετινό κύκλο του show και η απάντηση της ήταν αρκετά φειδωλή, κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν θα ήθελε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Το DWTS το έχω κάνει έντεκα φορές. Για περίπου δέκα χρόνια δηλαδή ήμουν κριτής στο DWTS σε διάφορες χώρες. Το αγαπώ πάρα πολύ, είναι στην καρδιά μου. Δεν θα απαντήσω όμως κάτι για το DWTS φέτος γιατί δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Επειδή με έχουν ρωτήσει όλοι και όλες οι εκπομπές, δεν είναι κάτι που θέλω να το σχολιάσω».

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ, εάν δέχθηκε τηλεφώνημα για να βρεθεί στον φετινό κύκλο του χορευτικού σόου, η Γκαλένα Βελίκοβα τόνισε με επιμονή πως «αφού δεν θέλω να το σχολιάσω… Σας ευχαριστώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved