Κωνσταντίνος Αργυρός: Με look αθλητικό στο Σύνταγμα!
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με look αθλητικό στο Σύνταγμα!

Τον απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο στο The Voice όμως είναι αλλιώς όταν τον βλέπεις με casual look να απολαμβάνει τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Σύνταγμα να κάνει τη βόλτα του και τις αγορές του.

Μπορεί το καθημερινό του πρόγραμμα να είναι απαιτητικό με πρόβες, εμφανίσεις και γυρίσματα ωστόσο πάντα θα βρει λίγο χρόνο να τον απολαύσει χαλαρώνοντας μακριά από υποχρεώσεις.

Φέτος μάλιστα στο Voice έχει βγάλει τον καλύτερό του εαυτό καθώς του αρέσει πολύ να βοηθά νέους καλλιτέχνες που ψάχνουν το δρόμο τους.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα να αποτυπώσω στην πράξη όλον αυτόν τον ενθουσιασμό και την επιθυμία που με διακατέχει να πραγματοποιήσω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου. Υπήρξαν αρκετές φορές που λησμόνησα τις όμορφες στιγμές που μοιραζόμουν με τον κόσμο και αναρωτιόμουν αν στη μετά covid εποχή θα εξακολουθούν να υπάρχουν αποθηκευμένες στη μνήμη του λόγω της απορρύθμισης και των προβλημάτων που προκάλεσε ο ερχομός της πανδημίας», έχει πει ο ίδιος μιλώντας για τις δυσκολίες που συνάντησε στην καραντίνα.

Διαβάστε επίσης

The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τους ξεγέλασε όλους - Το απίστευτο τρικ του (Video)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το «The Voice», τα νούμερα τηλεθέασης και ο μεγάλος... πόθος για τη νίκη!

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Το λαϊκό τραγούδι ήταν και θα είναι οδηγός μου, από αυτό εμπνέομαι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved