Μαρία Ηλιάκη: Η βόλτα με το μωρό για ψώνια και το total white σύνολο που μας ξετρέλανε
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η βόλτα με το μωρό για ψώνια και το total white σύνολο που μας ξετρέλανε

Μπορεί η Μαρία Ηλιάκη να πέρασε τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της στο πλευρό του συζύγου της, στην Ελβετία, ωστόσο πριν φύγει έκανε τις αγορές της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο παρέα με την μικρή της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τα ψώνια της έχοντας την μικρή Κατερίνα στο καρότσι της.

Με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η παρουσιάστρια έδειχνε να απολαμβάνει αυτές τις στιγμές ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το υπέροχο στιλ της.

Για μια ακόμη φορά η Μαρία Ηλιάκη «έκλεψε» τις εντυπώσεις αφού μέσα στο καταχείμωνο απογείωσε το total white. Με λευκό παντελόνι, λευκό top και ένα υπέροχο παλτό έκανε μια μοναδική εμφάνιση που ζηλέψαμε.

Η πρώτη μέρα του χρόνου, βρήκε την παρουσιάστρια –ανάμεσα σε άλλες επίσης όμορφες στιγμές- να απολαμβάνει την πρώτη βόλτα με την κόρη της στους δρόμους της πόλης.

«Η πρώτη μας βόλτα για το 2022🎅🏼…εύχομαι σε όλους μια καλή χρόνια με ηρεμία…αισιοδοξία…δικαιοσύνη …αλήθεια …και υγεία…να είστε πάντα δυνατοί και να κυνηγάτε τα όνειρα σας οσο δύσκολα κι αν σας φαίνονται 🌟να μη φοβαστε και να θυμαστε πως το «καλο» πάντα κερδίζει … #happynewyear #creditstomylove», έγραψε η ίδια στη λεζάντα με την μικρή να την χαϊδεύει στο πρόσωπο!

Διαβάστε επίσης

Μαρία Ηλιάκη: Η Πρωτοχρονιά στην Ελβετία και η πρώτη απίθανη βόλτα με την κόρη της

Μαρία Ηλιάκη: Χριστούγεννα στη Ζυρίχη – Το απίθανο ντύσιμο της κόρη της! (Video)

Επώνυμοι που για πρώτη φορά θα γιορτάσουν Χριστούγεννα με τα μωρά τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved