Σινέντ Ο’ Κόνορ: Ο γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του- Η σπαρακτική ανάρτησή της!
Showbiz

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Ο γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του- Η σπαρακτική ανάρτησή της!

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του γιου της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, μιλώντας με άκρως συγκινητικά λόγια.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, έγινε γνωστό πως ο γιος της, ο οποίος διέμενε στο Λονδίνο, είχε εξαφανιστεί και έψαχναν ανελιπώς, για να μάθουν νεότερα για το που βρίσκεται.

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ πριν από λίγη ώρα γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ότι ο 17χρονος γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του και η ίδια έχει βυθιστεί στη θλίψη, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό που έχει συμβεί. Όπως η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της: «Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη».

Την είδηση του θανάτου του 17χρονου Σέιν επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ο'Κόνορ, λέγοντας: «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Μάλιστα η Σινέντ Ο’ Κόνορ αφιέρωσε και ένα τραγούδι στον γιο της, ο οποίος σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Δείτε τα σχετικά tweets παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Έγινε μουσουλμάνα και άλλαξε και το όνομά της

Ξέφυγε εντελώς η Σινέντ Ο'Κόνορ

Το δράμα διάσημης τραγουδίστριας:Ικετεύει τον άνθρωπο που απειλεί να την βιάσει, να την αφήσει ήσυχη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved