Συριοπούλου: Σα να μη γέννησε ποτέ! Το απίθανο κορμί της δυο μήνες μετά τον τοκετό
Showbiz

Συριοπούλου: Σα να μη γέννησε ποτέ! Το απίθανο κορμί της δυο μήνες μετά τον τοκετό

Απίθανη η σιλουέτα της Ευαγγελίας Συριοπούλου, δυο μόλις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της. 

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε την ηθοποιό παρέα με τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή, να απολαμβάνουν μια βόλτα με το μωρό τους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Με μίνι φούστα και ψηλές μπότες που αναδείκνυαν το αδυνατισμένο σώμα της, η ηθοποιός έδειχνε να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Περίμεναν και οι δύο τον ερχομό του γιου τους με μεγάλη ανυπομονησία και δήλωναν πανέτοιμοι να γίνουν γονείς και να αφοσιωθούν στην οικογένειά τους.

«Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Είμαστε 11 χρόνια με τον Στράτο οπότε κάποια στιγμή θα γινόταν, χωρίς άγχος. Την πρώτη μέρα το ένστικτό μου κάτι έλεγε, οπότε απευθείας πήγαμε σε ένα φαρμακείο. Πάθαμε λίγο ένα σοκ. Στο σίριαλ ήμουν μέχρι το 4 μήνα. Έχω πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, μόνο που πεινάω. Προσπαθώ να προσέχω λίγο. Έχω πάρει 12 κιλά. Τώρα φτιάχνουμε το παιδικό δωμάτιο…»! είχε δηλώσει λίγο πριν γεννήσει η ευτυχισμένη μανούλα η οποία πλέον έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο μωρό της.

Γι' αυτό άλλωστε απέχει από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, θέλοντας να δώσει προτεραιότητα στην ανατροφή του μονάκριβου γιου της, καρπού του έρωτά της με τον σύντροφό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved