Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πώς περνάει την καραντίνα της με τα παιδιά της- Οι απίστευτες φωτό!
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πώς περνάει την καραντίνα της με τα παιδιά της- Οι απίστευτες φωτό!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή νοσεί από κορονοϊό και η βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, με την καλύτερη παρέα φυσικά, τα παιδιά της, που τους έχει και πολύ μεγάλη αδυναμία. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, καθώς την παρακολουθούμε καθημερινά, μέσα από την πρωινή της εκπομπή στον ALPHA.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν κατάφερε να "γλιτώσει" και τελικά νόσησε και εκείνη από τον κορονοϊό, όπως έγινε γνωστό και πριν από λίγες ημέρες, αφού, όπως ήταν λογικό, δεν μπορούσε να παρευρίσκεται στην εκπομπή της. Ωστόσο, η ίδια φαίνεται να περνά ελαφριά τον κορονοϊό, δεδομένου ότι την βλέπουμε καθημερινά, να συνδέεται μέσω Skype και να κάνει την εκπομπή με τους συνεργάτες της.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει δηλώσει πολλές φορές το πόσο μεγάλη αδυναμία έχει στα παιδιά της, αλλά και το πόσο σημαντική είναι η οικογένειά της για εκείνη, μιας και δεν μπορεί στιγμή μακριά τους. Πριν από λίγη ώρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα stories, που μας δείχνει το πως περνάνε οι μέρες της καραντίνας στο σπίτι της, παρέα με τα παιδιά της. Ζωγραφίζουν, παίζουν και προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν όλα με χαμόγελο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Τσιμτσιλή:«Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα»

Happy Day: Η αντίδραση της Τσιμτσιλή on air όταν είδε το πρόσωπο που την... αντικατέστησε (Video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της μια μέρα μετά τη διάγνωσή της με κορονοϊό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved