Γαλάτεια Βασιλειάδη: Σε άψογη φόρμα μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της
Showbiz

Γαλάτεια Βασιλειάδη: Σε άψογη φόρμα μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της

Αρχές Οκτωβρίου ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η κούκλα σύντροφός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά με τον ερχομό του δεύτερού γιου της να ολοκληρώνει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Τόσο η Γαλάτεια όσο και τραγουδιστής ήθελαν πολύ να μεγαλώσουν την οικογένεια τους και οι δυο τους γιοι είναι για εκείνους η απόλυτη προτεραιότητα.

Αν και σπάνια βλέπουμε την κούκλα μανούλα, αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και την ‘τσακώσαμε’ σε μεγάλο εμπορικό κέντρο να κάνει τις αγορές της παρέα με τον επίσης κούκλο αδελφό της και τον μεγάλο της γιο.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η σιλουέτα της είναι απίθανη αφού δείχνει να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

«Ο Άγγελος δεν πήρε το όνομα του παππού του. Του δώσαμε αυτό το όνομα γιατί συνηθίζαμε να λέμε ο ένας τον άλλο «άγγελέ μου». Τώρα, επειδή ο πεθερός μου είναι ένας άνθρωπος που έχω πολύ ψηλά, του υποσχέθηκα ότι θα του δώσω το όνομά του. Θα τον βαφτίσουμε λοιπόν Ιορδάνη και το πιθανότερο είναι το μυστήριο να γίνει το επόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο», είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής για το όνομα του δεύτερου γιου του.

Διαβάστε επίσης

Survivor: Μπαίνει στο παιχνίδι και αυτή είναι η σχέση του με τον Γιώργο Παπαδόπουλο (Video)

Παπαδόπουλος – Βασιλειάδη: «Θα πάμε και για τρίτο παιδί»!

Παπαδόπουλος – Βασιλειάδη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο - Απίστευτη η σιλουέτα της Γαλάτειας (φώτο)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved