Οι «Άθικτοι» και οι πρωταγωνιστές της «Ποντικοπαγίδας» έκοψαν Βασιλόπιτα
Showbiz

Οι «Άθικτοι» και οι πρωταγωνιστές της «Ποντικοπαγίδας» έκοψαν Βασιλόπιτα

Οι ηθοποιοί με χαμόγελο και χαλαρή διάθεση έκοψαν την βασιλόπιτα για το νέο έτος.

Οι συντελεστές των παραστάσεων «Άθικτοι» και «Ποντικοπαγίδα» βρέθηκαν όλοι μαζί στο θέατρο Ακάδημος για να κόψουν την βασιλόπιτα.

Ο φωτογραφικός φακός όπως ήταν φυσικό βρέθηκε εκεί για να απαθανατίσει τις όμορφες στιγμές των ηθοποιών. Ήταν όλοι χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, έκαναν πλάκα μεταξύ τους, έφαγαν και ήπιαν.

Οι άθικτοι

Μια αληθινή, συγκινητική ιστορία, γεμάτη ελπίδα και δικαίωμα στο όνειρο, που περιγράφει την σχέση δύο διαφορετικών ανθρώπων που συναντήθηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες και δέθηκαν τόσο δυνατά, δημιουργώντας μια αξεπέραστη φιλία. Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και, παρά τις διαφορές τους, οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, γεμάτη χιούμορ, αστείες στιγμές αλλά και γνήσια συγκίνηση!
Η θεατρική διασκευή των Αντώνη Γαλέου και Φελίς Τόπη βασίζεται στο κινηματογραφικό σενάριο των Olivier Nakache και Eric Toledano καθώς και στις αυτοβιογραφίες των δύο πραγματικών προσώπων.

Η ποντικοπαγίδα

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μια απομονωμένη πανσιόν μιας επαρχίας, την ώρα που το χιόνι πέφτει πυκνό. Οκτώ ήρωες, που όλοι τους κρύβουν ένα μυστικό, βρίσκονται αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και επικίνδυνα ψέματα.
Ο φόβος τους κυκλώνει και ένας δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά τους. Μια ιστορία εκδίκησης με αιφνιδιαστικές ανατροπές, έξυπνα τεχνάσματα και μια ποντικοπαγίδα που περιμένει το επόμενο θύμα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved