Παπαργυρόπουλος: Φιλοξένησε άστεγο στο σπίτι του- Το μήνυμα ανθρωπιάς που πέρασε μέσω Instagram!
Showbiz

Παπαργυρόπουλος: Φιλοξένησε άστεγο στο σπίτι του- Το μήνυμα ανθρωπιάς που πέρασε μέσω Instagram!

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πέρα από το όμορφο χιονισμένο τοπίο που θαυμάζουμε τα τελευταία 24ωρα, η κακοκαιρία στην Αττική έφερε στο φως και πολλά προβλήματα για τους πολίτες. 

Από πολύ νωρίς εχθές το πρωί (24-1) ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά στην Αττική, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να αντιμετωπίζουν βασικά προβλήματα, ανάμεσα σε εκείνους και οι άστεγοι, οι οποίοι δεν μπορούσαν εκ των πραγμάτων να μείνουν στον δρόμο, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία του σε διάφορα θέματα, μιας και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τους γύρω του και να τους βοηθάει με τον τρόπο που μπορεί. Αυτό φάνηκε και από την χθεσινή του κίνηση, που αδιαμφισβήτητα πολύ λίγοι θα ήταν εκείνοι, που θα προχωρούσαν σε μια τέτοια ενέργεια. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ανέβασε σχετικό story στο Instagram, όπου εξήγησε στους διαδικτυακούς του φίλους το τι ακριβώς συνέβη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, εκείνος βρήκε έναν κύριο σε ένα πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι, να βρίσκεται μέσα στο χιόνι και να κρυώνει και αμέσως πήρε την αρμόδια υπηρεσία, όπου ενημέρωσε πως πρέπει να έρθουν και να τον μεταφέρουν σε μια δομή φιλοξενίας, για να μπορέσει να ζεσταθεί με κάποιον τρόπο. Παρ' όλο που στο τηλέφωνο του είπαν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε, όπως μας ενημέρωσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, δεν έγινε τίποτα, μιας και δυο ώρες μετά, βρήκε τον άνθρωπο να περιμένει στο ίδιο σημείο.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να τον περιθάλψει στο σπίτι του και να του προσφέρει λίγη ζέστη και ένα κατάλυμα, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση για εκείνον, χωρίς να περιμένει μόνος του στην παγωνιά. Όπως έγραψε στην λεζάντα την φωτογραφίας που δημοσίευσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Τον κύριο Ηλία από τις Σέρρες τον βρήκα στο πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι με μια κουβέρτα. Πήρα τηλέφωνο να έρθουν να τον πάρουν. Μετά από δυο ώρες ξαναπέρασα. Δεν είχε γίνει τίποτα. Τον πήρα στο σπίτι μέχρι να περάσει ο χιονιάς και μέχρι να του βρω κάτι. Όποιος θέλει να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ»

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved