Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πιο ζεστές αγκαλιές με τον σύζυγο και τις κούκλες κόρες της!
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πιο ζεστές αγκαλιές με τον σύζυγο και τις κούκλες κόρες της!

Κακοκαιρία Ελπίδα: Με την επέλαση του χιονιά στην Αττική, είδαμε τις καλύτερες φωτογραφίες από τους Έλληνες celebrities, μιας και πέρασαν τις χιονισμένες ημέρες μαζί με την οικογένειά τους. 

Από πολύ νωρίς εχθές το πρωί (25-1) είδαμε ότι τα περισσότερα προάστια της Αθήνας ντύθηκαν στα λευκά και, πέρα από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο οδικό δίκτυο και τις ηλεκτροδοτήσεις, πολλοί ήταν εκείνοι, που απόλαυσαν το τοπίο και αποφάσισαν να κάνουν τις βόλτες τους.

Πολλές ήταν οι φωτογραφίες των επωνύμων που συναντήσαμε στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες έδειχναν τους ίδιους με τις οικογένειές τους, να παιρνούν όμορφες στιγμές ζεστασιάς. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φαίνεται ότι έκανε ακριβώς αυτό, μιας και η οικογένειά της είναι ότι πιο σημαντικό έχει.

Η διάσημη ηθοποιός, μαζί με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο και τις δύο κόρες τους, Λυδία και Ηλέκτρα, πέρασαν με τον "πιο ζεστό τρόπο" τις χιονισμένες μέρες και απόλαυσαν το λευκό τοπίο αγκαλιασμένοι. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram σχετικές φωτογραφίες, που την απεικονίζουν μαζί με την οικογένειά της. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε στην σχετική λεζάντα της φωτογραφίας της: «Είναι μια καλή μέρα να συνειδητοποιήσουμε πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε ένα μέρος να είμαστε ζεστά και μια αγκαλιά να νιώσουμε ασφαλείς. Όταν η φύση ξεσπά με τέτοιο πάθος δεν είναι αυτονόητο για όλους. Ας είμαστε ευγνώμονες κάθε μέρα για τα αυτονόητα μας».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ετοιμάζει βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο; - Όλα όσα αποκάλυψε

Συγκλονίζει η Αναστασοπούλου: «Έχω δεχτεί bullying για τα κιλά μου πολλές φορές»

Συγκλονίζει η Αναστασοπούλου: «Τα μαλλιά μου αντιδρούσαν άσχημα σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved