Παπαγεωργίου: Με ανδρικό εσώρουχο και πολύ αποκαλυπτικό τοπ, φτιάχνει πρωινό στο Beverly Hills!
Showbiz

Παπαγεωργίου: Με ανδρικό εσώρουχο και πολύ αποκαλυπτικό τοπ, φτιάχνει πρωινό στο Beverly Hills!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για ακόμα μια φορά, το όμορφο μοντέλο δημοσίευσε αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους να μην σταμαούν να σχολιάζουν. 

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Ελλάδας, η οποία μάλιστα δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, αφού πολύ συχνά ταξιδεύει για επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Beverly Hills στην Καλιφόρνια, αφού έχει πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι, όχι μόνο για αναψυχή και να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητά της, αλλά και για επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ίδια, τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει "βομβαρδίσει" τους διαδικτυακούς της φίλους με τις δημοσιεύσεις της, οι οποίες είναι άκρως αποκαλυπτικές και ανατρεπτικές, δείχνοντάς μας ποιο είναι το στυλ που της ταιριάζει.

Πριν από λίγες ώρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες την απεικόνισαν να φτιάχνει πρωινό και μάλιστα να το απολαμβάνει πολύ. Η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με λευκό αντρικό εσώρουχο και ένα ροζ τοπάκι, το οποίο και προσέδισε και την πιο girly πινελιά της φωτογραφίας της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν να σχολιάζουν κάτω από τις φωτογραφίες της, λέγοντάς της πως ότι και ναν φορέσει είναι "πραγματικά" μια κούκλα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

Παπαγεωργίου: Το instagram κατέβασε την topless φωτό της και εκείνη την ξανανέβασε και καταγγέλλει!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για ψώνια με λεοπάρ γούνα και ασορτί κάλτσες (Photos)

Style me up: Η μπηχτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Snik στην εκπομπή της (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved