Μάρα Δαρμουσλή: Ποζάρει αγκαλιά με τον 21 ημερών γιο της και «λιώσαμε»...
Showbiz

Μάρα Δαρμουσλή: Ποζάρει αγκαλιά με τον 21 ημερών γιο της και «λιώσαμε»...

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο σύζυγός της διανύουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και τις τελευτάιες ημέρες έχουν αποκτήσει ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η πανέμορφη ηθοποιός και ο άντρας της, Βασίλης Τσατασάκης είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και οι τελευταίες ημέρες είναι για εκείνους πολύ χαρούμενες και ιδιαίτερες.

Πριν από 21 μέρες, η Μάρα Δαρμουσλή έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι, και την είδηση είχε γνωστοποιήσει ο σύζυγός της, μέσα από τα social media. Η ίδια έιναι πολύ χαρούμενη με αυτήν την ευτυχία που πρωταγωνιστεί στη ζωή της και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το κρύψει, μιας και δημοσιεύει συνεχώς τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες.

Σε σχετική δημοσίευση που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της και φάινεται πανευτυχής. Όπως έγραψε χαρακτηριστική η ηθοποιός: "21 ημερών🎶🎉 Και από εδώ είναι το παιδικό δωμάτιο..το δωμάτιό σου!Αφού συστηθήκαμε με την οικογένεια, τα κατοικίδιά μας,ακολουθεί ξενάγηση στο σπίτι μας!
Φωτογράφος ο μπαμπάς (έχει πιει τον πρώτο καφέ)...πώς τα πήγε;"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved