Χρανιώτης - Αβασκαντηρα: Έξοδος στο Κολωνάκι για το ζευγάρι
Showbiz

Χρανιώτης - Αβασκαντηρα: Έξοδος στο Κολωνάκι για το ζευγάρι

Δύσκολες στιγμές πέρασαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα,  πριν μερικούς μήνες όταν όλη η οικογένεια νόσησε από κορονοϊό ενώ αργότερα μια περιπέτεια υγείας του γιου τους, τους ανησύχησε ιδιαίτερα.

Φαίνεται όμως πως τα δύσκολα πέρασαν για την οικογένεια.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr πρόσφατα απαθανάτισε το ζευγάρι να απολαμβάνει τη βόλτα και τα ψώνια του στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Με ευχάριστη διάθεση και με όλα τα μέτρα προστασίας οι δυο τους έκαναν τις αγορές τους και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους. Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο μικρούλης νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με την κούκλα Γεωργία να μοιράζεται το περιστατικό μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

«Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο, πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα… έπρεπε να συμβεί για να καταλάβω την δύναμη, της ανθρώπινης φύσης και οι φόβοι, που γίνονται εφιάλτες, ντους ξορκίζεις μέσα από τις εμπειρίες… ήταν ένα δύσκολο διήμερο, για τον μικρό μας και μια δοκιμασία, για μας ,πρωτόγνωρη!

Παρόλα αυτά, ευτυχώς, πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου, να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη και να σε φροντίσουν με χαμόγελο και ψυχή..κορίτσια και αγόρια του Ιασώ παίδων ευχαριστούμε πολύ(δεν είναι διαφήμιση, είναι η ανάγκη να ευχαριστήσεις, ανθρώπους, που κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά και έχουν να διαχειριστούν, τα κλαμένα μάτια των παιδιών και την αγωνία των γονιών)!», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved