Δημήτρης Πιατάς:Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του, Λέλα! Η απίθανη ιστορία πίσω από τη γνωριμία τους
Showbiz

Δημήτρης Πιατάς:Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του, Λέλα! Η απίθανη ιστορία πίσω από τη γνωριμία τους

Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Πιατά με την σύζυγό του, Λέλα.

Εκτός του ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση του, η οποία μετρά πάνω από σαράντα χρόνια, η πανδημία του κορονοϊού, ανάγκασε το ζευγάρι να περιορίσει τις εξόδους του.

Αυτή τη φορά όμως μας έκαναν την έκπληξη και τους είδαμε μαζί να απολαμβάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

Και μπορεί τόσο ο ηθοποιός όσο και η γοητευτική σύζυγός του να φορούσαν μάσκες, ωστόσο εύκολα κανείς μπορεί να διακρίνει την όμορφη διάθεσή τους.

Η σύζυγός του τον στηρίζει και στέκεται διακριτικά στο πλευρό του όσα χρόνια είναι μαζί και καμαρώνουν για την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Μάλιστα, πριν τρία χρόνια απέκτησαν και εγγονάκι.

«Η γυναίκα μου είναι η σύντροφός μου. Μου έδωσε δύο παιδιά. Την αγαπώ πολύ, με αγαπάει πολύ, με εκτιμά και την εκτιμώ. Είμαστε περίπου 40 χρόνια μαζί. Υπ’ όψιν ότι, όταν πρωτογνωριστήκαμε, είπα πως «δεν θα μπορούσα να ζήσω μαζί της ούτε 5 λεπτά». Επειδή το είπα, δεν το έκανα Είμαστε αρκετά ελεύθεροι άνθρωποι και δεν ζηλεύω. Οι σχέσεις μου πάντως, όσες έκανα, ήταν με τις θαυμάστριές μου, που κάποια στιγμή συνέβη ό,τι συνέβη.

Εξάλλου, η σύντροφός μου με γνώρισε παίζοντας πάνω στη σκηνή στο Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου, κάνοντας μια μπάμπουσκα, και αναρωτήθηκε ποιος ηθοποιός είναι αυτός. Και βγήκε ένα παιδάκι. Εγώ.Η αγάπη είναι ωραία έννοια και δεν πρέπει να τη χάσουμε ποτέ», έχει πει ο ηθοποιός για τη γυναίκα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved