Τζωρτζάκης–Κόντα: Βόλτα με τα παιδιά τους - Ήρεμοι και ευτυχισμένοι μετά το ατύχημα του παιδιού τους
Showbiz

Τζωρτζάκης–Κόντα: Βόλτα με τα παιδιά τους - Ήρεμοι και ευτυχισμένοι μετά το ατύχημα του παιδιού τους

Ευτυχισμένες στιγμές για τον Χάρη Τζωρτζάκη και την σύζυγό του, Έφη Κόντα μετά τη λαχτάρα που πέρασαν με το ατύχημα που είχε το παιδί τους!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σύσσωμη την οικογένεια να απολαμβάνει μια ωραία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Τόσο ο ηθοποιός όσο και η όμορφη σύζυγός του, απόλαυσαν τον περίπατό τους, έχοντας αφήσει πλέον τις δύσκολες στιγμές που έζησαν.

Όπως είχε πει ο ίδιος ο ηθοποιός λίγο μετά την κοπή της πίτας στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, το παιδί του είχε ένα ατύχημα το οποίο όμως ανήκει στο μακρινό παρελθόν καθώς πλέον είναι καλά. Επίσης επεσήμανε πως για τον ίδιο τα παιδιά του είναι αυτά που θεωρεί γούρια του.

Όταν θέλει να σκεφτεί κάτι ευχάριστο, είπε ότι φέρνει στον νου του τα παιδιά του και αυτό είναι που τον κάνει να χαμογελά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χάρης Τζωρτζάκης είχε αναφερθεί στην πικρή εκείνη περίοδο της ζωής τους, όταν το πρώτο τους παιδί είχε γεννηθεί νεκρό, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως θα γίνει ταινία μικρού μήκους.

«Θα παίζει ο Χάρης Φραγκούλης και θα το σκηνοθετεί ο Ανδρέας Κοντόπουλος, οι οποίοι είναι πολύ φίλοι μου. Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Νοέμβρη. Αυτό είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια. Ήταν η πρώτη μας απόπειρα να γίνουμε γονείς. Προχώρησε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη και στο τέλος γεννήθηκε ένα παιδί νεκρό για πολλούς λόγους, που θα ειπωθούν στην ταινία» είχε πει χαρακτηριστικά ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved