Γεωργία Μπίκα: Συγκλονίζει στη πρώτη της ανάρτηση: «Ο βιασμός της αμφισβήτησης ήταν ο πιο οδυνηρός»
Showbiz

Γεωργία Μπίκα: Συγκλονίζει στη πρώτη της ανάρτηση: «Ο βιασμός της αμφισβήτησης ήταν ο πιο οδυνηρός»

Η Γεωργία Μπίκα, μετά από τη μήνυση που κατέθεσε στην αστυνομία για τον βιασμό της, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, έχει κάνει έναν τεράστιο αγώνα, για να αποδείξει το τι πραγματικά συνέβη. 

Πρόκειται για μια υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μιας και από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησής της, η κοινή γνώμη πήρε ξεκάθαρη θέση και την στήριξε, για να φτάσει στην αλήθεια.

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, εδώ και μερικό καιρό κάνει τον δικό της αγώνα, για να μπορέσει να οδηγηθεί στην δικαίωση και να μάθει τι ακριβώς εν τέλει της συνέβη εκείνο το βράδυ και ποιοι είναι στ' αλήθεια οι δράστες. Η κοπέλα, μετά την καταγγελία της για βιασμό σε σουίτα σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έχει δεχτεί πολλά μηνύματα στήριξης από τον κόσμο. Ωστόσο, μετά το αποτέλεσμα των τοξικολογικών της εξετάσεων, το οποίο ήταν αρνητικό, εκείνη βίωσε και την αμφισβήτηση για τα λεγόμενά της, μιας και υπήρχαν και εκείνη, που δεν την πίστεψαν.

Η ίδια, πριν από λίγο, προχώρησε σε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram, με την οποία περνάει το δικό της ηχηρό μήνυμα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και αγκαλιάς από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της... Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξ ίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο, με μια διαφορά, με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση γιατί όλοι εσείς είστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός, αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία της δημοσίευσή της

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved