Αργύρης Πανταζάρας: Το πρώτο του post από τα γυρίσματα του «Σασμού»- Δηλώνει ενθουσιασμένος!
Showbiz

Αργύρης Πανταζάρας: Το πρώτο του post από τα γυρίσματα του «Σασμού»- Δηλώνει ενθουσιασμένος!

Πριν από λίγες ημέρες, πληροφορηθήκαμε για το γεγονός ότι ο Αργύρης Πανταζάρας θα κάνει την εμφάνισή του στη σειρά "Σασμός", σε πρωταγωνιστικό ρόλο, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν. 

Είναι η αγαπημένη σειρά του ALPHA, η οποία από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της, έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει καταφέρει να κρατάει τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό σε κάθε επεισόδιο.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, τον οποίο το κοινό γνωρίζει πολύ καλά και μέσα από τους τηλεοπτικούς του ρόλους, αλλά και τους θεατρικούς, έγινε γνωστό ότι θα ξεκινήσει στην σειρά, με τον ρόλο του υπαστυνόμου Μάκη Χριστογιάννη, ο οποίος θα εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα, στο οποίο διοικητής είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με την παραγωγή, ο Αργύρης Πανταζάρας θα κάνει την εμφάνισή του στη σειρά στις αρχές Μαρτίου, ενώ ο χαρακτήρας του στη σειρά θα φέρει πολλές αναταράξεις στη σειρά.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Χριστογιάννης (Αργύρης Πανταζάρας) είναι λιγομίλητος, με υψηλή αντίληψη αλλά και αρκετές εκρήξεις βίας, ενώ θα καταφέρει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου του και να βοηθήσει σε επικίνδυνα “ξεκαθαρίσματα”.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram από τα γυρίσματα της σειράς, με τον ίδιο να δείχνει μια μηχανή, με το σήμα της αστυνομίας επάνω, λέγοντας στους διαδικτυακούς του φίλους ότι προετοιμάζεται για τον νέο του ρόλο και νιώθει πολύ ενθουσιασμένος με αυτό.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved