Πρώην παίκτρια του GNTM έγινε μανούλα για πρώτη φορά- Η τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο!
Showbiz

Πρώην παίκτρια του GNTM έγινε μανούλα για πρώτη φορά- Η τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο!

Η Μαρίνα Γρηγορίου, πριν από λίγη ώρα, έγινε μαμά, με την χαρά και την συγκίνηση να πρωταγωνιστούν στο πρόσωπό της, αφού τους τελευταίους μήνες, ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM, όπου είχε καταφέρει, με τον χαρακτήρα και την φωτογένειά της, να κερδίσει τις καρδιές τόσο των κριτών, όσο και των τηλεθεατών.

Η Μαρίνα Γρηγορίου, τα τελευταία χρόνια δηλώνει απόλυτα ερωτευμένη και παραδομένη στον πλέον σύζυγό της, Γιώργο Κελλίδη, με τον οποίον παντρεύτηκαν πριν από λίγο καιρό. Το όμορφο μοντέλο διένυε μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη και ανυπομονούσε, πως και πως, να γνωρίσει και να κρατήσει στην αγκαλιά της, τον μικρό της πρίγκιππα, μιας και πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι περιμένει αγοράκι.

Πριν από λίγα λεπτά, η Μαρίνα Γρηγορίου ανήρτησε μια πολύ τρυφερή δημοσίευση, στην οποία και μας ανακοίνωσε ότι ο μικρός της ήρθε στον κόσμο σήμερα (14-2), ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Ο μπέμπης της, καρπός του έρωτά της με τον Γιώργο Κελλίδη, είναι "το μωρό του έρωτα", μιας και ήρθε στη ζωή τους την ημέρα των ερωτευμένων. Η ίδια έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της: "Happy Valentine’s Day❣️ Πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ στην ζωή μου❤️
Καλώς ήρθες στον κόσμο λουκουμακι μου 14/02/2022👼🏻 Σ αγαπω @giorgos_kelidis"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved