Κατερίνα Καινούργιου: Αφήνει πίσω το παρελθόν- Διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες με τον Τσαγκρίδη!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Αφήνει πίσω το παρελθόν- Διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες με τον Τσαγκρίδη!

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει αποφασίσει να μην μιλάει πολύ για τα προσωπικά της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, οι οποίοι και την παρακολουθούν καθημερινά, μέσα από την πρωινή της εκπομπή "Super Κατερίνα".

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, με την θετική ενέργεια να είναι πρωταγωνιστική στην καθημερινότητά της. Η όμορφη παρουσιάστρια, πριν από λίγο καιρό, χώρισε οριστικά από την σχέση που διατηρούσε τα τελευταία χρόνια με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η ίδια προτιμά να μην μιλάει σχεδόν καθόλου για την προσωπική της ζωή δημόσια, παρα μόνο της αρέσει να κοιτάει μπροστά και να αφήσει πίσω της κάθε αρνητική σκέψη.

Μάλιστα, στην προσπάθειά της αυτή, είδαμε πως έχει διαγράψει από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όλες τις κοινές φωτογραφίες, που είχαν δημοσιεύσει ως ζευγάρι, εκτός από δυο. Η μια ήταν από διακοπές τους στη Σαντορίνη, όπου τα πρόσωπά τους έχουν καλυφθεί από καρτούν, ενώ η δεύτερη ήταν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2021.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις δυο κοινές τους φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved