Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Άγγελος Πουλής μετά την οικειοθελή αποχώρησή του
Showbiz

Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Άγγελος Πουλής μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Survivor: Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Άγγελος Πουλής μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Εμφανώς ταλαιπωρημένος αλλά ανακουφισμένος που γύρισε στην Ελλάδα ο πρώην παίκτης απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο.

Θυμίζουμε πως ο Άγγελος Πουλής αποχώρησε οικειοθελώς καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, το οποίο όπως έγινε γνωστό τον ταλαιπωρούσε πριν την αναχώρησή του για Άγιο Δομίνικο.

«Ο Άγγελος Πουλής εξαιτίας ενός προβλήματος που είχε και το έχει από την Αθήνα δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor. Αυτό το πρόβλημα δεν του επιτρέπει να παραμείνει εδώ και να αγωνιστεί», είχε πει ο Γιώργος Λιανός όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Ποιος είναι ο Άγγελος Πουλής

Ο Άγγελος Πουλής είναι 38 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα όμως τα τελευταία 6 χρόνια ζει στο Λος Άντζελες. Έχει σπουδάσει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Εδώ και 14 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το παρκούρ. Δεδομένου ότι στην Ελλάδα δε γυρίζονται ταινίες δράσης, μετακόμισε στις Η.Π.Α. για να κυνηγήσει το όνειρό του και να συνδυάσει την υποκριτική με το παρκούρ.

Έχει καταφέρει να του «ανοίξουν κάποιες πόρτες», ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει όλα όσα θα ήθελε και ονειρεύεται. Το πιο σημαντικό επαγγελματικό του επίτευγμα ήταν όταν πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση, σε παραγωγή Ben Affleck και Matt Damon.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved