Μαυρικίου-Ιλάειρα: Το gossip-tv στον αρραβώνα! Ο στολισμός, οι βέρες & το ιδιαίτερο μπουκάλι κρασιού
Showbiz

Μαυρικίου-Ιλάειρα: Το gossip-tv στον αρραβώνα! Ο στολισμός, οι βέρες & το ιδιαίτερο μπουκάλι κρασιού

Το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την καλή του Ιλάειρα Ζήση.

Από νωρίς το πρωί ψήνονται αρνιά στον Άγιο Κωνσταντίνο και όλα ήταν προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, έτσι όλοι οι καλεσμένοι να μείνουν ευχαριστημένοι αλλά και η βραδιά να μείνει αξέχαστη για πάντα!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι full in love με την Ιλάειρα Ζήση και αν ο αρραβώνας τους ήταν τόσο υπερπαραγωγή, αναρωτιέμαι τι θα δούμε στον γάμο!


«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την γνωριμία του με την Ιλάειρα.

Το χρυσό χρώμα επικρατεί παντού στον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση ενώ το μπουκάλι του κρασιού είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και δεν θα μπορούσε να μην αναγράφει επάνω το όνομα της Ιλάειρας.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.gr στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved