Φαίη Σκορδά: Οι «Squid Game» φωτογραφίες αγκαλιά με τους γιους της- Οι Απόκριες κατέφθασαν!
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Οι «Squid Game» φωτογραφίες αγκαλιά με τους γιους της- Οι Απόκριες κατέφθασαν!

H Φαίη Σκορδά έγινε και πάλι παιδί, μιας και, μαζί με τους γιους της, έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των ημερών και στις ερχόμενες απόκριες. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί καθημερινά, μέσα από την πρωινή της εκπομπή.

Η γιορτή της αποκριάς για την φετινή σεζόν είναι προ των πυλών και, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, οι εκδηλώσεις εορτασμού δεν θα πραγματοποιηθούν, εξαιτίας των μέτρων για την μετάδοση του κορονοϊού, μιας και τα κρούσματα δεν δείχνουν να έχουν πτωτική πορεία. Τίποτα όμως δεν είναι αρκετό, για να εμποδίσει τα παιδιά από τα μασκαρέματα και από το παιχνίδι τους, μιας και είναι μια γιορτή ιδιαίτερα αγαπητή, με τους μασκαράδες να αυξάνονται.

Έτσι συνέβη και στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, την οποία είδαμε να ποζάρει μαζί με τους γιους της, με το πιο αποκριάτικό τους mood. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες απεικονίζεται η ίδια ντυμένη Ραπουνζέλ, ενώ οι δυο γίοι της έχουν επιλέξει στολές εμπνευσμένες από το Squid Game, που είναι και η αγαπημένη τους σειρά.

Η Φαίη Σκορδά δείχνει να ευχαριστιέται την Κυριακή της με τα δυο της παιδιά, στα οποία έχει τονίσει πάρα πολλές φορές την αδυναμία που τους έχει. Η ίδια έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της: “Καλή Κυριακή να έχουμε😂💋”

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved