Μίνα Χειμώνα: Επέστρεψε στο θέατρο μετά το πένθος! Η φωτό με την αδερφή της – Είναι ολόιδιες
Showbiz

Μίνα Χειμώνα: Επέστρεψε στο θέατρο μετά το πένθος! Η φωτό με την αδερφή της – Είναι ολόιδιες

Η επιστροφή της Μίνας Χειμώνα στο θεατρικό σανίδι μετά την απώλεια της μητέρας της.

Το βράδυ της Δευτέρας (21-02) στο θέατρο Altera Pars πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Για το καλό σου» με πρωταγωνίστρια τη Μίνα Χειμώνα.

Στο πλευρό της ήταν και η αδερφή της, με την οποία όπως θα δεις και στη gallery μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Είναι η πρώτη της εμφάνιση μετά το χαμό της μητέρας της μέσα από μια παράσταση η οποία «μιλά» για την οικογένεια.

Τον Ιούλιο του 2020 η ηθοποιός έχασε τη μητέρα της και βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Η ίδια μάλιστα είχε μοιραστεί τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφοντας:

«Σπίτι αδειανό, στο τηλέφωνο η γλυκιά και γνώριμη φωνή δεν απαντά, το κενό μεγαλώνει, η καθημερινότητα ανούσια, η απουσία τεράστια…. οι αντοχές μηδαμινές… ζωή ….χωρίς….. ΜΑΝΑ που πας ;;;;;;;;; Μάνα μου…Μαριτσάκι μου….Κοριτσάκι μου, ομορφιά μου…ΠΟΥ;;; Καλό σου ταξίδι!», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Μίνα Χειμώνα, ενώ στην δεύτερη ανέφερε: «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου…και το ‘χεις πάρει μακριά… Φόρεσες τον ήλιο στο λαιμό σου κι εδώ δεν ξημερώνει πια….καλό σου ταξίδι ΜΑΝΑ μου…».

Το έργο

Ο μεγάλος γιος μιας οικογένειας έρχεται το Σαββατοκύριακο στο πατρικό του σπίτι, για να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση. Eπιστρέφοντας, τον περιμένουν όπως πάντα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας: Μια μητέρα πανταχού παρούσα, ένας μικρότερος αδερφός απαιτητικός και αντιδραστικός, ένας πατέρας παρών-απών και μία γιαγιά που ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα να κακομαθαίνει τα εγγόνια της. Κι ενώ όλα μοιάζουν ίδια όπως πάντα στο οικογενειακό περιβάλλον, ένα απροσδόκητο νέο έρχεται να διαταράξει τις ισορροπίες και να υπενθυμίσει στους ήρωες πως τίποτα δεν παραμένει αιωνίως στατικό,ούτε καν η μοναδική μας σταθερά: το φαινομενικά αμετάβλητο οικογενειακό σύμπαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved