Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράσταση Moby Dick
Showbiz

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράσταση Moby Dick

Το βράδυ της Τρίτης 22-2 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Moby Dick» του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Christmas Theater.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο θέατρο για να παρακολουθήσει την εξαιρετική παράσταση που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Κακλέα.

Η μνημειώδης αναμέτρηση του ανθρώπου με τον Θεό, ένα ταξίδι στον χρόνο, και ένα μιούζικαλ.

Ο πολιτισμός, έτσι όπως τον αντιλαμβάνεται το Ίδρυμα Ωνάση, βγαίνει έξω και ταξιδεύει στην πόλη, κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας και συνηγορεί για τη διαχρονικότητά του.

Με σεβασμό για το παρελθόν, αλλά αποφεύγοντας τη νοσταλγία ή την εξιδανίκευσή του, το Onassis Culture στρέφει το βλέμμα προς το μέλλον. Αυτή τη φορά κατευθύνεται προς το Christmas Theater, συνεργάζεται με δύο από τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτέχνες του χώρου και κάνουν μαζί ένα ταξίδι στον χρόνο, σε ένα από τα επιδραστικότερα μυθιστορήματα μέχρι σήμερα, την ιστορία του Moby Dick του Herman Melville. Η Φιλία, η Ανθρώπινη Μοίρα και ο Θεός στη σκηνή του Christmas Theater.

Ένα απλό παραμύθι ή μια περιπέτεια στη θάλασσα; Το βιβλίο που διασκευάστηκε περισσότερο από κάθε άλλο από την πρώτη του έκδοση το 1851 έως και σήμερα, έρχεται στη σκηνή του Christmas Theater. Η ιστορία ενός καπετάνιου που θέλει να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντας μια τεράστια λευκή φάλαινα η οποία, σε προηγούμενο ταξίδι του, είχε επιτεθεί στο πλήρωμα, τον ίδιο αλλά και το πλοίο του, μοιάζει να είναι η ίδια ιστορία που η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε σήμερα, έχει τόσο πολλή ανάγκη. Έναν πολυδιάστατο Moby Dick.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved