Γιάννης Μποσταντζόγλου - Μιχάλης Μητρούσης: Οι κόρες τους είναι κούκλες ηθοποιοί και ποζάρουν μαζί
Showbiz

Γιάννης Μποσταντζόγλου - Μιχάλης Μητρούσης: Οι κόρες τους είναι κούκλες ηθοποιοί και ποζάρουν μαζί

Η φράση «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» ταιριάζει γάντι για τη Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και τη Μαρίλια Μητρούση.

Οι δύο κοπέλες, είναι νέες και ωραίες και ταλαντούχες. Είναι ηθοποιοί όπως φυσικά είναι και γονείς τους καθώς δεν κατάφεραν να πάνε κόντρα στο DNA τους.

Η πρώτη είναι κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα ενώ η δεύτερη είναι η κόρη του Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου.
«Ήμουν αρνητική στο να ασχοληθώ με την υποκριτική. Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα που να ήταν ο στόχος μου. Πήγα στη δημοσιογραφία και ενώ ήμουν στην Πάντειο άρχισα κάπως να το σκέφτομαι και αποφάσισα ότι αυτό είναι να κάνω. Ο μπαμπάς μου συγκινήθηκε. Και η μαμά χάρηκε, αλλά ήταν λίγο πιο επιφυλακτική. Και οι δύο φοβερά υποστηρικτικοί. Δεν σκοπεύω να αποδείξω κάτι. Εγώ είμαι εδώ γιατί αγαπάω την υποκριτική. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη, σοβαρή, επαγγελματίας. Τώρα ξεκινάω. Νομίζω ο χρόνος θα το δείξει μόνος του. Αν είναι να μείνω θα μείνω, αν όχι δεν θα μείνω», είχε πει σε συνέντευξή της η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Και είχε συμπληρώσει: «Η μαμά είναι πιο αυστηρή, αλλά είναι πολύ δίκαιη. Όταν ήμουν μικρότερη μπορεί να με έπαιρνε 15 τηλέφωνα. Ο μπαμπάς θα μου έλεγε ''τι έγινε, άργησες;''».

Ο αγαπημένος Μιχάλης Μητρούσης από την άλλη είχε δηλώσει για την κόρη του, με την οποία μάλιστα έχουν συνεργαστεί κιόλας:

«Την αφήνω να κάνει λάθη ώστε να μάθει μέσα από αυτά. Όμως, αν μπορώ να βοηθήσω, σαφώς θα το κάνω. Εδώ το έχω κάνει για τόσο κόσμο, δεν θα το έκανα για το παιδί μου;».
Με τη σειρά της, η Μαρίλια Μητρούση είχε πει:
«Όταν ήμουν 7 χρόνων, γνώρισα δύο ανθρώπους που αποδείχτηκαν πολύ σημαντικοί για εμένα, τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου. Με έκαναν κυριολεκτικά να αγαπήσω τη μουσική. Μεγαλώνοντας τους το είπα και χαίρομαι γιατί με τη Λίνα έχουμε σχέσεις μέχρι και σήμερα. Μικρή είχα πλήρη άγνοια από πόσο σπουδαίους ανθρώπους περιτριγυρίζομαι».

Οι δύο κοπέλες, πρόσφατα πραγματοποίησαν κοινή έξοδο και συγκεκριμένα βρέθηκαν στο θέατρο Σταθμός για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Πίθηκος Ξούθ». Πόζαραν ευδιάθετες στον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr και μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved