Νίκος Βουρλιώτης: Οι σπάνιες φώτο με την κόρη του – Είναι μία κούκλα!
Showbiz

Νίκος Βουρλιώτης: Οι σπάνιες φώτο με την κόρη του – Είναι μία κούκλα!

Έχετε δει τελευταία την κόρη του Νίκου Βουρλιώτη; H κόρη του , Δέσποινα μεγάλωσε, κάνει ιππασία και είναι μία κούκλα!

Ο γνωστός ράπερ έχει τεράστια αδυναμία στην κορούλα του και δεν είναι λίγες οι φορές που μας δείχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο χαζομπαμπάς είναι.

Ο Νίκος Βουρλιώτης δημοσιεύει φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και λιώνουμε κάθε φορά που βλέπουμε τον τρυφερό μπαμπά με την πριγκίπισσά του!

Αυτή τη φορά ανήρτησε φωτογραφίες με τη μικρή να παίζει με τους φίλους της, αλλά και να κάνει ιππασία.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το διαζύγιο βγήκε υπό άκρα μυστικότητα κοινή συναινέσει το περασμένο φθινόπωρο, όμως διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη του παιδιού. Τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους έκαναν την εμφάνισή τους πριν περίπου έναν χρόνο. Το ζευγάρι προσπάθησε να ξεπεράσει τις διαφωνίες τους τελικά δεν τα κατάφερε γι’ αυτό και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Νίκος Βουρλιώτης με την κόρη του που έχει μεγαλώσει και είναι μία κούκλα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved