25η Μαρτίου: Η Σία Κοσιώνη έντυσε τον γιο της τσολιά – Η πιο γλυκιά φωτό
Showbiz

25η Μαρτίου: Η Σία Κοσιώνη έντυσε τον γιο της τσολιά – Η πιο γλυκιά φωτό

25η Μαρτίου: Φέτος γιορτάζουμε 201 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821 και η Σία Κοσιώνη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής επανάστασης έντυσε τον γιο της, Δήμο, τσολιά!

Χθες, 24 Μαρτίου ο μικρός παρακολούθησε με τον μπαμπά του Κώστα Μπακογιάννη την μαθητική παρέλαση και σήμερα η μαμά του του φόρεσε την παραδοσιακή στολή και με μία μικρή σημαία στο χέρι, βγήκε στο μπαλκόνι. Αυτή τη στιγμή απαθανάτισε η περήφανη μαμά και τη δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Και σχολίασε τη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Χρόνια πολλά Ελλάδα! #25march #anniversary #greece»

O μικρός Δήμος με τον μπαμπά του, Κώστα Μπακογιάννη στη μαθητική παρέλαση

Η δημοσιογράφος όταν δεν εργάζεται, προσπαθεί να περνά ευχάριστες και μοναδικές στιγμές με τον μονάκριβο γιο της.

«Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού. Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ.

Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…», έχει πει η ίδια αναφερόμενη στον γιο της, Δήμο.

Δείτε στην gallery τον γιο της ντυμένο τσολιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved