Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Η έξοδος του ζευγαριού και η εναλλακτική εμφάνιση της τραγουδίστριας
Showbiz

Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Η έξοδος του ζευγαριού και η εναλλακτική εμφάνιση της τραγουδίστριας

Έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι. Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μπορεί να μην κάνουν συχνά δημόσιες εξόδους, ωστόσο όταν αποφασίσουν να βγουν μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

Οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν τη βραδιά με την τραγουδίστρια να «κλέβει» τις εντυπώσεις με το μπλε απίθανο σύνολό τους που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της.

Πρόσφατα 30χρονος πολίστας έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του «Mega Star» και εκείνη γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Φυσικά νιώθω μεγάλη χαρά, αλλά δεν άλλαξε κάτι με την πρόταση γάμου», δήλωσε στο «Secret» η πανέμορφη τραγουδίστρια και παραδέχθηκε πως «από την ημέρα που τον γνώρισα ήταν σαν να τον έχω ήδη παντρευτεί. Με τον Μάριο γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή πως θα είμαστε για πάντα μαζί... Πως θα παντρευτούμε. Το ήξερα πως είναι αυτός, ο ένας...».

Όσο για τον ασημένιο Ολυμπιονίκη του Τόκιο, είχε αποκαλύψει στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» πώς γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγο του: «Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά με την Κόνι. Εκείνη δεν ανταποκρίθηκε στην αρχή. Τη γνώρισα μέσα από μια εφαρμογή γνωριμιών, στα ΜΑD. VΜΑ. Εκεί τη συνάντησα και στη συνέχεια ήρθε το ειδύλλιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved