Ιλάειρα Ζήση: Αγνώριστη μετά την αλλαγή στα μαλλιά! Οι ετοιμασίες για την AXDW (Αποκλειστικές φωτό)
Showbiz

Ιλάειρα Ζήση: Αγνώριστη μετά την αλλαγή στα μαλλιά! Οι ετοιμασίες για την AXDW (Αποκλειστικές φωτό)

Η Ιλάειρα Ζήση, η σύντροφος του Μαυρίκιου Μαυρικίου, των οποίων ο αρραβώνας έγινε viral πριν από λίγο καιρό, είναι πλέον σχεδιάστρια μόδας!

Η ίδια μάλιστα, θα παρουσιάσει τα ρούχα της στην AXDW!

Λίγο πριν περπατήσει στην πασαρέλα, η Ιλάειρα Ζήση έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της και πραγματικά είναι αγνώριστη! Δεν είναι πλέον ξανθιά, όμως, εξακολουθεί να είναι μια κούκλα.

Εκτός από τα μαλλιά της όμως, επισκέφτηκε για άλλη μια φορά και την γνωστή αισθητικό Τέτα Καμπουρέλη, για να φτιάξει τα νύχια της!

Το gossip-tv.gr έχει εξασφαλίσει φωτογραφικό υλικό και μπορείτε να δείτε στη gallery παρακάτω, τι χρώμα επέλεξε να κάνει στα νύχια της η όμορφη Ιλάειρα για την εβδομάδα μόδας!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια έγραψε στο Instagram για το νέο της ξεκίνημα:

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα. Όλα έχουν γίνει με τεράστια αγάπη. Αγάπη προς όλες της γυναίκες. Εύχομαι όλοι να ζήσουν αυτό που βιώνω αυτήν την στιγμή. Συναίσθημα που δεν περιγράφετε. 🥰Ευχαριστώ όσους θα είναι δίπλα μου αύριο . Ευχαριστώ όσους βοήθησαν για να είναι όλα τέλεια αυτή τη μέρα και κάθε μέρα . Ευχαριστώ και τον άντρα μου που είναι δίπλα μου και πάντα στηρίζει της επιλογές μου . @mavrikios_mavrikiou ❤️»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved