Παππά – Λάζαρης: Η έξοδος, το παθιασμένο φιλί στο στόμα και η απίθανη εμφάνιση της ηθοποιού
Showbiz

Παππά – Λάζαρης: Η έξοδος, το παθιασμένο φιλί στο στόμα και η απίθανη εμφάνιση της ηθοποιού

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης.

Το ζευγάρι διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του όπως μπορεί κανείς να διακρίνει παρατηρώντας τις κοινές τους εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο Hotel Eρμού να απολαμβάνουν τη νυχτερινή τους διασκέδαση.

Από τη βραδιά δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές τους ενώ ο φωτογραφικός φακός έγινε μάρτυρας ενός παθιασμένου φιλιού. Φυσικά το κομψό της σύνολο «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Μπορεί η Δανάη Παππά να τρέχει με τις υποχρεώσεις της καθώς η σειρά είναι σε πυρετώδη γυρίσματα όμως όπως μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί ο έρωτας στη ζωή της παίζει κορυφαίο ρόλο και μάλιστα τον απολαμβάνει το πλευρό του άντρα που την κάνει ευτυχισμένη!

«Είμαι ερωτευμένη τα τελευταία τρία χρόνια με τον Λάμπρο Λάζαρη. Τι να σου πω; Άλλο ένα δώρο στη ζωή μου. Ο Λάμπρος είναι ένας πολύ εργατικός άνθρωπος και νομίζω αυτό είναι που μας παρακινεί να γίνουμε καλύτεροι γιατί κι εγώ παθιάζομαι με τη δουλειά μου. Ο ένας σπρώχνει τον άλλο. Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μαζί του», δήλωσε πρόσφατα η ίδια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved