Μελίνα Νικολαΐδη: Ξεπέρασε σε ύψος τη Δέσποινα Βανδή – Μαμά και κόρη «έκλεψαν» τις εντυπώσεις
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Ξεπέρασε σε ύψος τη Δέσποινα Βανδή – Μαμά και κόρη «έκλεψαν» τις εντυπώσεις

Μελίνα και Δέσποινα κούκλες! Τα 18 της χρόνια έκλεισε πριν από περίπου 3 μήνες η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε μαμά και κόρη να απολαμβάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους στην περιοχή της Γλυφάδας και όπως θα παρατηρήσεις κι εσύ η όμορφη Μελίνα, έχει περάσει σε ύψος τη μητέρα της.

Ντυμένες casual και χαμογελαστές απόλαυσαν τις στιγμές τους όπως άλλωστε κάθε φορά.

Τις εντυπώσεις κέρδισε τόσο η μαμά, η οποία επέλεξε τζιν σορτσάκι, λευκό μπλουζάκι, μαύρο blazer και καπέλο ενώ η κόρη, με κολάν και πλεκτό μαγνήτισε τα βλέμματα. Μαμά και κόρη έχουν «χτίσει» μια υπέροχη σχέση.

Ήταν 8 Φεβρουαρίου του 2004, όταν η Δέσποινα Βανδή έφερνε στον κόσμο την κόρη της, στη Μαδρίτη, έχοντας ακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί για την εποχή που έγινε μαμά, και είχε εξηγήσει τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και στη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.

«Όλα άλλαξαν, ακόμα και η σχέση μου με τον Ντέμη. Και εκείνος κλήθηκε να αντέξει αυτή τη δική μου αλλαγή, που ξεκινά από το σώμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη και τις μεταπτώσεις στη διάθεση της, μέχρι τα πάντα, αλλαγές που ενίοτε δημιουργούν και εντάσεις. Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ», είχε δηλώσει η Δέσποινα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved