Survivor: Η Ναυσικά επέστρεψε και μας άφησε άφωνους! Μαυρισμένη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ
Showbiz

Survivor: Η Ναυσικά επέστρεψε και μας άφησε άφωνους! Μαυρισμένη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Survivor: Οικειοθελώς αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και το απόγευμα της Τρίτης (17-05) έφτασε στην Ελλάδα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και απαθανάτισε την πρώην παίκτρια, η οποία παρά την ταλαιπωρία της ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Μαυρισμένη με τζιν σορτσάκι, μαύρο τοπ και μπλέιζερ, μαγνήτισε τα βλέμματα αφήνοντάς μας άφωνους μιας που είχαμε ξεχάσει πόσο γοητευτική είναι.

Φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου, οι άντρες της παραγωγής την συνόδεψαν ενώ άγνωστο παραμένει αν κατά την επιστροφή της στο αεροδρόμιο ήταν ο σύντροφος της, Κώστας Πηλαδάκης.

Θυμίζουμε πως η Ναυσικά αποχώρησε με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους συμπαίκτες της πως: ««Είχαμε μια τελευταία εξέλιξη για την οποία πρέπει να σε ενημερώσω. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απουσίαζε από τους αγώνες λόγω ενός προβλήματος υγείας. Αυτά τα προβλήματα υγείας δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λοιπόν έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι και από την κόκκινη ομάδα», είχε πει.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην συνεχίσω στο παιχνίδι, για να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε η ίδια για το θέμα με την υγεία της στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved